Aventuur op Corsica

Federative

Een IT-consultinggroep vroeg ons een uitzonderlijke reis te organiseren voor 20 personen ... in 2 weken tijd ! VO Event nam hen mee naar een Corsicaans huttendorp midden in een natuurpark. Een ongerepte en schitterende omgeving waarvan we het Spartaanse comfort een luxueuze toets gaven. Op het menu: gezellige maaltijden, jeu de boules, een boottocht op zee, ontspanning en open bar. VO Event organiseerde ook de reis en het verblijf van twee medewerkers die door hun fysieke conditie niet konden deelnemen aan het off-roadavontuur. Zo konden ook zij genieten van het verblijf en deelnemen aan de slotavond.

incentive

ALTER DOMUS 15Y

Federative

Sterkere verbondenheid creëren binnen een bedrijf met 1350 werknemers van 50 verschillende nationaliteiten in 30 landen: dat was het doel dat Alter Domus zichzelf had gesteld en waarvoor het een beroep deed op VO Event. VO kwam op de proppen met het wel heel originele idee om deelnemers onder te dompelen in de sfeer van een modeshow… op zee! Voor dat unieke evenement waren 2 jaar voorbereiding nodig, 406 organisatoren en een schip van 16 verdiepingen. Drie dagen lang, tussen Genua en Milaan, gingen 91 teams onder leiding van 30 professionele stylisten aan de slag om een modeshow in elkaar te boksen rond het thema ‘upcycling’, door materiaal te hergebruiken dus. Na afloop konden de enthousiaste teams met trots terugblikken op een succesvolle vaart!

Bekijk video incentive

TEAMBUILDING

Federative

Om het salesteam van deze grote distributiegroep uit de farmaceutische sector te bedanken, boksen we telkens een driedaags programma in elkaar dat tegelijk professioneel en ludiek is. Zowel in België, Frankrijk als Nederland wordt het hele team op sleeptouw genomen door VO Event voor drie dagen van werk en ontspanning, die per locatie anders ingevuld worden: golf en gastronomie in Le Touquet, zeilen in Nederland en een rally met 2 CV’s in Spa.

incentive

VIP Rewarding

Federative

Deze grote speler uit de IT-sector wilde zijn verkooppersoneel in contact brengen met zijn beste klanten en vertrouwde ons daarom een groot budget toe met maar één voorwaarde: verras ons. En daar zijn we met met ons concept ‘te land, ter zee en in de lucht’ ruimschoots in geslaagd! Regatta’s en champagne, een vlucht in een zelfbestuurde ULM en een miniwedstrijd, een offroadcircuit met een 4x4, fietsen op een wielerpiste met Johan Museeuw… Op het land, op zee of in de lucht, the sky is the limit!

incentive