COMPANY TRIP

Abroad

De CEO van een softwarebedrijf vroeg ons om een volledige reis van a tot z te organiseren om zijn 250 medewerkers te bedanken. De bestemming van de vlucht, de hotels… alles hing af van de knowhow en creativiteit van VO Event om van die drie dagen een ludiek evenement te maken dat tegelijk aansloot bij de waarden van het bedrijf. Op het programma stonden twee dagen van feesten en verrassingen, met daarbij een premiumverblijf en conceptavonden met bekende dj’s, maar ook sterren zoals… De derde dag was een zachte landing met keuze uit verschillende activiteiten: sport voor wie nog energie over had, cultuur voor de nieuwsgierigen en rust voor wie de drukte liever even aan zich voorbij liet gaan.

incentive

Off the beaten track

Abroad

Om haar spectaculaire groei te vieren, kregen we van een consultingbedrijf een nogal complexe opdracht met een heel korte briefing: “we zijn op zoek naar iets buiten de platgetreden paden”. Helemaal iets voor ons! We namen de mensen mee naar Portugal om kennis te maken met glamping, op een ultramodern domein dat voor de gelegenheid speciaal voor ons was afgehuurd, en daarna volgde een verblijf in de bergen met wandeltochten met sneeuwschoenen en een parcours met hondensleeën. Onszelf telkens opnieuw uitvinden, dat is de specialiteit van VO Event.

incentive

Tailor made VIP Program

Abroad

De vennoten van dit bedrijf wilden in het buitenland verzamelen om hun toekomststrategie te bepalen en werk af te wisselen met ontspanning. Met het ruime budget dat we toevertrouwd kregen, hebben we een verblijf van vijf dagen uitgewerkt, aangepast aan de leeftijd en het profiel van de deelnemers, met onder andere paragliding en een bezoek aan een racecircuit.

incentive