10-jarig bestaan in Marrakech

Abroad

Voor zijn 10-jarige bestaan gaf een consultancybedrijf VO Event carte blanche om voor de 60 medewerkers drie avontuurlijke dagen te organiseren in Marokko. Ons team ontdekte een site uit Duizend-en-een-nacht, ideaal om de vriendschapsbanden aan te halen: een 5-sterren bedoeïenenkamp met zwembad, in het hart van de woestijn. Voor deze 2 magische nachten speelde VO Event voor Aladin met de wonderlamp en toverde een Berbermaaltijd in een tent tevoorschijn, workshops in een grandioze omgeving, een buggyrit in de woestijn, een tocht met dromedarissen, een bezoek aan Marrakech, een showdiner en feest tot diep in de oriëntaalse nacht.

incentive

Company trip naar Malta

Abroad

Een bedrijf dat bedrijfssoftware ontwikkelt, wilde een uitstap organiseren waarin ontmoetingen, ontspanning, cultuur en bedrijfswaarden werden gecombineerd voor zijn 220 medewerkers. VO Event organiseerde een trip naar Malta om hen een unieke ervaring te laten beleven. Via een grote interactieve uitdaging konden ze Valletta ontdekken aan de hand van diverse ludieke en culturele proeven. s’ Avonds was er een galadiner in Café del Mar, dat voor de gelegenheid werd afgehuurd, met de exclusieve DJ set Henri PFR, vuurwerk en een fluodansavond. De volgende dag, een ontspannende dag naar keuze: bezoek aan de tempels voor de nieuwsgierigen, fietstocht langs de kust voor de sportievelingen, of chillen en duiken aan boord van een catamaran, voor diegenen die ... heel moe waren.

incentive

Off the beaten track

Abroad

Om haar spectaculaire groei te vieren, kregen we van een consultingbedrijf een nogal complexe opdracht met een heel korte briefing: “we zijn op zoek naar iets buiten de platgetreden paden”. Helemaal iets voor ons! We namen de mensen mee naar Portugal om kennis te maken met glamping, op een ultramodern domein dat voor de gelegenheid speciaal voor ons was afgehuurd, en daarna volgde een verblijf in de bergen met wandeltochten met sneeuwschoenen en een parcours met hondensleeën. Onszelf telkens opnieuw uitvinden, dat is de specialiteit van VO Event.

incentive

Tailor made VIP Program

Abroad

De vennoten van dit bedrijf wilden in het buitenland verzamelen om hun toekomststrategie te bepalen en werk af te wisselen met ontspanning. Met het ruime budget dat we toevertrouwd kregen, hebben we een verblijf van vijf dagen uitgewerkt, aangepast aan de leeftijd en het profiel van de deelnemers, met onder andere paragliding en een bezoek aan een racecircuit.

incentive