Federative

VO Event verzorgt ook teambuildings met net dat ietsje meer. De kracht van een team zit in het samenleggen van ideeën en positieve energieën. VO Event resserre les liens qui vous unissent en joignant l’utile à l’agréable, le professionnel au plaisir. Nous organisons pour vous et vos collaborateurs des expériences inoubliables qui font rimer émotion et cohésion.

Read more

Abroad

Gaat u het liever iets verder zoeken voor uw evenementen en incentives? VO Event verlegt uw grenzen voor een complete herbronning, zonder uw doel uit het oog te verliezen. VO Event, da’s samen ontspannen voor grootste plannen...

Read more

Own Event

VO Event zit niet stil! Aan ideeën geen gebrek bij VO Event en daarom organiseert het ook de evenementen die het zelf uitdoktert. Creativiteit is een kwestie van durven: als er onvoldoende budget is om mee te beginnen, gaan we zelf op zoek naar partners. VO Event zorgt voor alles en maakt van elke organisatie een heus evenement. Op ons kan u vertrouwen, ook wanneer we soms afwijken van de platgetreden paden.

Read more

Sporting

Sneller, hoger, verder… met VO! Jezelf overtreffen, teamspirit, elkaar aanmoedigen, respect voor elkaar en de tegenstander, dat zijn maar een paar van de waarden uit de sportwereld die u ook bij VO Event terugvindt. Vandaar is het maar een kleine stap om beide te combineren voor grootse prestaties. Golf, zeilen, oldtimerrally’s, hockey… VO Event neemt de handschoen op en belooft incentives en teambuildingsactiviteiten die u nog net iets verder doen springen, zowel in België als in het buitenland. De lat mag hoog liggen!

Read more