Sportfeest

Urban

Tijdens de autoloze dag organiseert VO Event het Sportfeest, waarop jongeren worden aangemoedigd om te sporten. Liefhebbers haasten zich naar het Jubelpark waar ze kunnen kennismaken met nieuwe disciplines en aan diverse activiteiten kunnen deelnemen.

event

DiverCities

Urban

Na zijn Impact Day gaf een internationaal netwerk van diensten aan professionals VO Event de opdracht om een evenement te organiseren in lijn met zijn sociaal-culturele engagement. Het resultaat werd DiverCities, een concept ontworpen rond een dubbel thema: de grote wereldsteden en hun culturele diversiteit. 900 medewerkers werden uitgenodigd in de Docks Dome Event Hall voor een immersieve avond en een kennismaking met al het boeiende dat de steden wereldwijd te bieden hebben. Een uniek programma dat uitdrukking gaf aan de geest van de verschillende steden en de plaats van de mens in deze steden.

event

Levi’s skateboarding event

Urban

Een skateramp in een kerk? Het kan! En VO Event deed het, om de Skateboarding-collectie van het merk voor te stellen tijdens het Levi’s skateboarding event in Berlijn. Twee dagen lang palmden de skaters een protestants heiligdom in om er hun eigen religie te vieren. Een boeiend contrast tussen de energie van de skaters en de sereniteit van de locatie. Acrobatische manoeuvres in door glasramen gefilterd licht.

event

Tunnel Party in Brussel

Urban

VO Event maakt een remix van de traditionele week van de mobiliteit en de autoloze zondag, en brengt een nieuwe, verfrissende kijk op het hele idee. We geven op de meest uiteenlopende manieren vorm aan het concept “Be Mobilmix Be Brussels”, om Brusselaars aan te moedigen te kiezen voor de diverse vormen van zachte mobiliteit. De geweldige Tunnel Party in de tunnel aan de Naamsepoort laat een nieuwe wind waaien in Brussel.

event