Week van de mobiliteit

Sustainable

Sinds 2015 rekent het Brussels Gewest voor de promotiecampagne naar aanleiding van de Week van de mobiliteit op VO Event. Elk jaar opnieuw wenden we al onze energie en creativiteit aan om nieuwe evenementen voor te stellen die de Brusselaars sensibiliseren over de talloze manieren waarop men zich in de hoofdstad kan verplaatsen. Een rolschaatstocht, een sneukeltoer, een babywandeling, een geluidenparcours, een snoeptraject … Onze creativiteit ten dienste van een beter leven.

Bekijk video event

BNP – 6 miljard mensen

Sustainable

Bankgroep BNP Paribas Fortis is tevens een mecenas met veel aandacht voor diversiteit en respect voor verschillende culturen. BNP Paribas Fortis deed voor de promotie van de tentoonstelling “6 miljard mensen” een beroep op VO Event, dat de officiële opening voor zijn rekening nam en een reeks avant-premières organiseerde voor de regionale zetels van de groep. VO Event bedacht een moduleerbare campagne waarin ook een ecologische en verantwoorde dimensie verwerkt zat dankzij een ‘gerecycled’ decor, onverkochte kranten, herbruikbare spullen … Het geheel kon op veel bijval rekenen in tal van media.

event

SPULLENHULP

Sustainable

VO Event werkte drie opeenvolgende jaren samen met Spullenhulp, de liefdadigheidsorganisatie die werd opgericht door eerwaarde heer Froidure en die uitgroeide tot een echte onderneming in de sociale economie. Zo organiseerden we de traditionele modeshow van Spullenhulp, een avond waarop een dertigtal Belgische ontwerpers en designers hun exclusieve creaties voorstellen op de catwalk en in een designtentoonstelling. Alle werken worden vervolgens per opbod verkocht. Glamour, goede smaak en sociaal engagement!

event