OPENING VAN WINKELCENTRUM LES BASTIONS

Memorable

Na 2 jaar renovatie heeft shopping Les Bastions haar deuren weer geopend tijdens een spetterende show georganiseerd door VO Event en scenograaf Luc Petit. Het totaalspektakel voor jong en oud in Doornik was een komen en gaan van de meest fantastische personages en surrealistische voertuigen. Magische vuurwerkeffecten, adembenemende lichtshows… Het werd een oogverblindende avond die het publiek in extase bracht en die werd afgesloten met een bezoek aan het volledig heringerichte winkelcentrum.

Bekijk video event

LES MAGRITTE DU CINÉMA BELGE

Memorable

De Académie André Delvaux deed een beroep op VO Event voor de algemene coördinatie van de uitreiking van de “Belgische Oscars”. VO Event rolde de rode loper uit voor een avond vol stijl en goede smaak, glitter en betovering voor de vele prestigieuze genodigden. Een cocktailparty, een prijsuitreiking, een sterrendiner en een afsluitend feest. Een feilloze casting voor zowel de organisatie als de begeleiding van de gasten.

event

DOCKS BRUXSEL

Memorable

VO Event zorgde voor een feestelijke en bruisende opening van Docks Bruxsel – een stedelijk winkelcentrum van de nieuwste generatie én een vrijetijdscentrum. Een feest met dj’s, een fanfare en rondwandelende muzikanten, liveconcerten van Belgische artiesten, dansacts op de grond en in de lucht … Een vuurwerk van animatie en activiteiten, het echte startschot van een nieuwe periode voor het centrum van onze hoofdstad

Bekijk video event