Art On Paper

Innovation

Art On Paper werd enkele jaren geleden door VO gelanceerd en is een beurs waarop de hedendaagse tekenkunst in al haar facetten centraal staat. VO Event wil een duidelijk beeld geven van de rijkdom en verscheidenheid die de hedendaagse tekenkunst kenmerkt en laat daarom, met de steun van Bozar, 25 gevestigde en nieuwe kunstgalerieën in Brussel gedurende vijf dagen deze nog te weinig gekende kunstvorm in al zijn dynamiek en creativiteit tentoonstellen.

Bekijk video event

AUDI A4 Launch

Innovation

Bij een prestigieus automerk hoort een prestigieus event. Voor de lancering van het nieuwe model van Audi koos VO Event voor een heuse technische uitdaging. Klank, licht, dans en virtual reality … De artistieke video mapping van VO Event werd een krachttoer die helemaal paste bij de nieuwe Audi A4: verfijning, luxe, creativiteit en geavanceerde technologie. Een avond vol spanning en groeiende verwachtingen, tot uiteindelijke het nieuwe model werd onthuld.

Bekijk video event

Waterloo Inferno

Innovation

Een infernale, betoverende wereld, vernieuwend en volstrekt uniek, werd naar aanleiding van de 200e verjaardag van de Slag bij Waterloo gerealiseerd door VO Event in samenwerking met Luc Petit Creation. Een dromerige evocatie van het slagveld, op basis van het heldendicht van Victor Hugo, op de plek waar het drama zich heeft afgespeeld. 300 re-enactors, 50 paarden en 150 artiesten op een scène van 170 meter lang. Tienduizend betoverde toeschouwers werden teruggevoerd in de tijd! Nooit heeft de brakke grond, door Victor Hugo “morne plaine” genoemd, de woorden van de dichter zo pijnlijk realistisch gemaakt!

Bekijk video event