10-jarig bestaan in Marrakech

Incentive

Voor zijn 10-jarige bestaan gaf een consultancybedrijf VO Event carte blanche om voor de 60 medewerkers drie avontuurlijke dagen te organiseren in Marokko. Ons team ontdekte een site uit Duizend-en-een-nacht, ideaal om de vriendschapsbanden aan te halen: een 5-sterren bedoeïenenkamp met zwembad, in het hart van de woestijn. Voor deze 2 magische nachten speelde VO Event voor Aladin met de wonderlamp en toverde een Berbermaaltijd in een tent tevoorschijn, workshops in een grandioze omgeving, een buggyrit in de woestijn, een tocht met dromedarissen, een bezoek aan Marrakech, een showdiner en feest tot diep in de oriëntaalse nacht.

ALTER DOMUS 15Y

Incentive

Sterkere verbondenheid creëren binnen een bedrijf met 1350 werknemers van 50 verschillende nationaliteiten in 30 landen: dat was het doel dat Alter Domus zichzelf had gesteld en waarvoor het een beroep deed op VO Event. VO kwam op de proppen met het wel heel originele idee om deelnemers onder te dompelen in de sfeer van een modeshow… op zee! Voor dat unieke evenement waren 2 jaar voorbereiding nodig, 406 organisatoren en een schip van 16 verdiepingen. Drie dagen lang, tussen Genua en Milaan, gingen 91 teams onder leiding van 30 professionele stylisten aan de slag om een modeshow in elkaar te boksen rond het thema ‘upcycling’, door materiaal te hergebruiken dus. Na afloop konden de enthousiaste teams met trots terugblikken op een succesvolle vaart!

Bekijk video

Company trip naar Malta

Incentive

Een bedrijf dat bedrijfssoftware ontwikkelt, wilde een uitstap organiseren waarin ontmoetingen, ontspanning, cultuur en bedrijfswaarden werden gecombineerd voor zijn 220 medewerkers. VO Event organiseerde een trip naar Malta om hen een unieke ervaring te laten beleven. Via een grote interactieve uitdaging konden ze Valletta ontdekken aan de hand van diverse ludieke en culturele proeven. s’ Avonds was er een galadiner in Café del Mar, dat voor de gelegenheid werd afgehuurd, met de exclusieve DJ set Henri PFR, vuurwerk en een fluodansavond. De volgende dag, een ontspannende dag naar keuze: bezoek aan de tempels voor de nieuwsgierigen, fietstocht langs de kust voor de sportievelingen, of chillen en duiken aan boord van een catamaran, voor diegenen die ... heel moe waren.