Levi’s Sales Launch Barcelona

Event

Eind 2019 waaide er een frisse wind over Barcelona. De stad van Gaudí was getuige van de nieuwe richting die Levi Strauss & Co besloot uit te varen: die van meer duurzaamheid. Omdat het voor het merk om meer gaat dan zomaar een trend, schakelde het VO Event in om tijdens zijn herfst/winterdefilé voor 2020 de nieuwe pijler van Levi Strauss & Co te lanceren. 3 dagen lang deed VO Event de 680 deelnemers tijdens de vele workshops, showrooms en de modeshow zelf dromen van een wereld waar innovatie en fashion hand in hand gaan met duurzaamheid. VO Event, dat actief was op alle niveaus, wist van dit grootschalige internationale evenement een vernieuwend en verantwoord event te maken. Zo koos het bureau voor duurzame materialen, een locatie met kwaliteitslabel en een 100% vegetarische catering.

Eit Digital Challenge

Event

EitDigital Challenge, een virtueel evenement om start-ups in de kijker te zetten die actief zijn in de technologische sector. Op het programma: presentaties, stemming van de jury en voorstelling van de winnaars van de Eit Challenge. En dat 100% digitaal. VO heeft voor de gelegenheid een studio ingericht voor de voorstelling en moderering van de verschillende deelnemers. De remote interactie van deelnemers uit heel Europa en sprekers vormde het sleutelwoord van deze dag boordevol virtuele uitwisselings- en ontmoetingsmomenten.

Dit is geen evenement

Event

10 jaar na de inhuldiging van het Magritte Museum in Brussel heeft VO Event zich opnieuw in het surrealisme gestort. Om dit jubileum te vieren en de tentoonstelling "Dalí & Magritte" te lanceren, bood VO Event een ervaring van vrijheid van denken aan door middel van een meeslepende animatie. Tegen de architecturale schoonheid van de locatie die de verbeeldingskracht van deze twee iconen tot leven brengt, wierpen de 800 deelnemers een avond lang een nieuwe blik op het Magritte Museum. Er werd gespeeld met licht en artistieke prestaties. Een meesterzet van VO Event, dat erin slaagde de wereld van de cultuur opnieuw in de ban te brengen van de geest van Magritte.

We the people

Event

In december vorig jaar ging in Amsterdam de Sales Launch Levi’s® en Dockers® door, met een show van de herfst- en wintercollectie 2018 van de twee topmerken. Op het 4 dagen durende programma stond een onvergetelijk brand event in een vroegere gasopslagplaats die schitterend onder handen was genomen voor de adembenemende show. Een mapping op de grond van meer dan 1300m² en zo’n 200 figuranten en artiesten zorgden voor de nodige energie tussen de opeenvolgende onderdelen van de komende collecties. Daarnaast waren er maar liefst 47 workshops, 9 on stage presentaties (waaronder een speech van James Curleigh, Executive VP Global van Levi’s® via een duplexverbinding vanuit San Francisco, en Youtuber Zach King), 20 meetings, 15.000 kledingstukken en 3.000 accessoires, een expo naar aanleiding van de 50e verjaardag van het iconische Trucker Jacket, en dat allemaal in een voormalige munitiefabriek met een oppervlakte van 13.000 m², in handen van VO Event! Kortom, een meer dan geslaagd event dat nog extra gekruid door inspirerende en participatieve installaties die voor een uitzonderlijke editie van de show zorgden, met meer dan 900 gasten uit heel Europa.

185e verjaardag en 50 jaar samenwerking voor de ULB en de VUB

Event

Een 185-jarig bestaan en een 50-jarige samenwerking: dat moet gevierd worden! 7.000 studenten, docenten en vips – waaronder Zijne Majesteit Koning Filip – vierden in het Jubelpark het begin van het academiejaar 2019-2020 van de ULB en de VUB. Een belangrijke gebeurtenis voor deze twee universiteiten die traditie en moderniteit wilden verenigen. Met het individu, de vermenging en de tolerantie als thema, werkte VO Event deze erg speciale start van het academiejaar uit als een stadsfestival. Op het programma? Zang, toespraken, de uitreiking van onderscheidingen en concerten om wederom een opmerkelijk VO-evenement neer te zetten.

Het gala van Cap 48

Event

Voor de 16e editie van het solidariteitsgala Cap 48 – dat vrijgevige bedrijven verenigt om geld in te zamelen voor mensen met een handicap – herinnerde VO Event eraan dat het leven een buitengewoon menselijk avontuur is. 400 gasten werden uitgenodigd om tijdens een exclusief avondevent nieuwe horizonten te verkennen en zich te laten meeslepen door een betoverend spektakel inclusief sterrendiner en veiling. Het publiek werd meegenomen naar alle uithoeken van de wereld en deed daarbij ongeziene smaak- en visuele ervaringen op. Het spreekt dan ook voor zich dat deze avond met de nodige emoties werd afgesloten.

DiverCities

Event

Na zijn Impact Day gaf een internationaal netwerk van diensten aan professionals VO Event de opdracht om een evenement te organiseren in lijn met zijn sociaal-culturele engagement. Het resultaat werd DiverCities, een concept ontworpen rond een dubbel thema: de grote wereldsteden en hun culturele diversiteit. 900 medewerkers werden uitgenodigd in de Docks Dome Event Hall voor een immersieve avond en een kennismaking met al het boeiende dat de steden wereldwijd te bieden hebben. Een uniek programma dat uitdrukking gaf aan de geest van de verschillende steden en de plaats van de mens in deze steden.