ALTER DOMUS 15Y

Emotion

Sterkere verbondenheid creëren binnen een bedrijf met 1350 werknemers van 50 verschillende nationaliteiten in 30 landen: dat was het doel dat Alter Domus zichzelf had gesteld en waarvoor het een beroep deed op VO Event. VO kwam op de proppen met het wel heel originele idee om deelnemers onder te dompelen in de sfeer van een modeshow… op zee! Voor dat unieke evenement waren 2 jaar voorbereiding nodig, 406 organisatoren en een schip van 16 verdiepingen. Drie dagen lang, tussen Genua en Milaan, gingen 91 teams onder leiding van 30 professionele stylisten aan de slag om een modeshow in elkaar te boksen rond het thema ‘upcycling’, door materiaal te hergebruiken dus. Na afloop konden de enthousiaste teams met trots terugblikken op een succesvolle vaart!

Bekijk video event

Docks Bruxsel

Emotion

Voor de opening van het meest trendy en ecologisch verantwoorde shoppingdistrict van Brussel realiseerden we een driedaags evenement met concerten, verrassende activiteiten en originele promotieacties. Meer dan 200.000 mensen woonden dit feestelijke, betoverende en met emoties overladen gebeuren bij.

Bekijk video event

Levi’s Brand Event

Emotion

Het evenement dat we voor Levi Strauss & Co in Milaan organiseerden was veel meer dan de zoveelste modeshow. Het werd een heus manifest van de identiteit en de waarden van het merk, en zette de medewerkers in de spotlights. Een défilé van leidinggevenden, foto’s van medewerkers op een groot scherm … Een show met behalve de Franse band Hyphen Hyphen ook een twintigtal dansers en vijftig dansers-mannequins op het podium. Een spektakel dat zijn succes net zozeer te danken heeft aan het regietalent van Dirk De Cloedt als aan de creativiteit van de teams bij VO.

Bekijk video event

GSK: Jean Stéphenne’s Farewell Party

Emotion

Naar aanleiding van het afscheid van algemeen directeur Jean Stephenne bij de farmaceutische groep GSK verzoende VO Event het grootse met het intieme, de emotie met het onverwachte, en dit tijdens een prachtig galadiner in een sobere maar ronduit verbijsterende setting. Onder een grote olijfboom speelden 108 artiesten in volmaakte harmonie een subliem muziekstuk. De muziek was zowel aangrijpend als gereserveerd, naar het voorbeeld van de man ter wiens ere ze werd gebracht.

event