Levi’s Sales Launch in Griekenland

Disruptive

In juni 2018 trokken we naar Noord-Griekenland en het schiereiland Chalkidiki om de nieuwste creaties van de twee merken van de groep Levi Strauss & Co te ontdekken. Een droombestemming dankzij de schitterende landschappen, maar ook erg afgelegen. Geen enkel resort bood de nodige infrastructuur voor een evenement met meer dan 900 genodigden ! Daarom heeft VO Event op het strand een ‘open air” congrescentrum ontworpen en gebouwd voor 4 dagen van workshops en het defilé van de brand night. Een unieke omgeving om ontspanning en werk te combineren en dit gevoel van exclusiviteit te versterken. Alle ingrediënten waren aanwezig om van dit verblijf een brand experience te maken, Levi's & Co waardig.

event

We the people

Disruptive

In december vorig jaar ging in Amsterdam de Sales Launch Levi’s® en Dockers® door, met een show van de herfst- en wintercollectie 2018 van de twee topmerken. Op het 4 dagen durende programma stond een onvergetelijk brand event in een vroegere gasopslagplaats die schitterend onder handen was genomen voor de adembenemende show. Een mapping op de grond van meer dan 1300m² en zo’n 200 figuranten en artiesten zorgden voor de nodige energie tussen de opeenvolgende onderdelen van de komende collecties. Daarnaast waren er maar liefst 47 workshops, 9 on stage presentaties (waaronder een speech van James Curleigh, Executive VP Global van Levi’s® via een duplexverbinding vanuit San Francisco, en Youtuber Zach King), 20 meetings, 15.000 kledingstukken en 3.000 accessoires, een expo naar aanleiding van de 50e verjaardag van het iconische Trucker Jacket, en dat allemaal in een voormalige munitiefabriek met een oppervlakte van 13.000 m², in handen van VO Event! Kortom, een meer dan geslaagd event dat nog extra gekruid door inspirerende en participatieve installaties die voor een uitzonderlijke editie van de show zorgden, met meer dan 900 gasten uit heel Europa.

event

Tunnel Party, Brussels

Disruptive

VO Event maakt een remix van de traditionele week van de mobiliteit en de autoloze zondag, en brengt een nieuwe, verfrissende kijk op het hele idee. We geven op de meest uiteenlopende manieren vorm aan het concept “Be Mobilmix Be Brussels”, om Brusselaars aan te moedigen te kiezen voor de diverse vormen van zachte mobiliteit. De geweldige Tunnel Party in de tunnel aan de Naamsepoort laat een nieuwe wind waaien in Brussel.

event

Het gala van Cap 48

Disruptive

Voor het slotgala van Cap 48, een solidariteitsactie waarbij geld wordt ingezameld voor mensen met een beperking, bracht VO Event een boodschap van hoop en sociale inclusie. We organiseerden een ontmoeting met een grote symbolische waarde, tussen twee muzikanten met een verschillende achtergrond. Jodie Devos (tweede laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang) en Steven Houben, beroemd jazzsaxofonist, improviseerden samen op klassieke en hedendaagse thema’s, in een geest van inclusie en gemeenschappelijkheid. Zo bracht een uniek, exclusief en verrassend duo de perfecte muziek tijdens een magisch moment voor een publiek dat zich helemaal liet innemen.

event