TUC RAIL CONVENTION

Content

Tuc Rail is een ingenieursbureau uit de sector van de spoorwegen dat VO in de arm nam voor de organisatie van een conventie om medewerkers te informeren over het nieuwe intern beleid. De inhoud mocht vooral niet op een passieve, top-downmanier gebracht worden. Daarom had VO het hele evenement tot in de puntjes uitgedokterd: boodschap, ondersteunende beeldprojectie, coaching, video’s… en een scenografisch concept op basis van een talkshow om het geheel op een heldere, dynamische manier aan elkaar te praten. Zo kwamen er 7 sprekers aan bod die het hadden over hun ervaring met verandering en die de 750 werknemers van het bedrijf in Brussels Expo wisten te inspireren.

event

IBA ANNIVERSARY

Content

Voor de 30e verjaardag van IBA – het Waalse topbedrijf op het vlak van radiotherapie in de strijd tegen kanker – bracht VO Event in samenspraak met oprichter Yves Jongen zijn eigen waarden en die van de onderneming samen voor zowat 200 aanwezigen. Een overzicht van 30 jaar geschiedenis aan de hand van videomontages met tal van interviews met belangrijke personen bij zowel IBA als zijn partners, vaak afkomstig uit het buitenland. Een gigantisch werk met focus op de menselijke factor, de sleutel tot het succes van IBA … en van VO Event.

Bekijk video event

GDF SUEZ ENERGY SERVICES

Content

Voor het slotgala van Cap 48, een solidariteitsactie waarbij geld wordt ingezameld voor mensen met een beperking, bracht VO Event een boodschap van hoop en sociale inclusie. We organiseerden een ontmoeting met een grote symbolische waarde, tussen twee muzikanten met een verschillende achtergrond. Jodie Devos (tweede laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd voor zang) en Steven Houben, beroemd jazzsaxofonist, improviseerden samen op klassieke en hedendaagse thema’s, in een geest van inclusie en gemeenschappelijkheid. Zo bracht een uniek, exclusief en verrassend duo de perfecte muziek tijdens een magisch moment voor een publiek dat zich helemaal liet innemen.

event