Expertise

Event communication

Online of offline, op het web of op het terrein: wij staan aan uw zijde, zowel in België als in het buitenland. Congressen, teambuildings, conferenties, merklanceringen, lifestyle, bedrijfsfeesten … VO Event is uw partner om uw professioneel evenement om te toveren tot een onvergetelijk gebeuren voor uw medewerkers, klanten, leveranciers enzovoort. Elk van onze evenementen is een unieke, originele en menselijke ervaring, waarbij het hele palet aan emoties wordt ingeschakeld, zonder overbodige kunstgrepen. Wij creëren een positieve sfeer die de banden tussen de aanwezigen versterkt. Zo dragen we bij tot een positief engagement en een sterke betrokkenheid bij uw merk of bedrijf.

Discover our references

Incentives

Een reis? Een sportieve uitdaging? Een teambuildingsdag zoals u nooit eerder zag? Een evenement om aan uw medewerkers of klanten duidelijk te maken op welke manier u speciaal en uniek bent? Wij gaan de uitdaging aan! VO Event zorgt voor alles, zowel in België als in het buitenland. De knowhow van ons team, dat al 15 jaar gespecialiseerd is in outdoor- en vrijetijdsactiviteiten, staat garant voor unieke evenementen die voor een echte meerwaarde zorgen. VO Event: betekenisvol plezier dat een blijvende indruk achterlaat.

Discover our references

EU Event Services  

De afdeling EU Event Services is gespecialiseerd in de organisatie van eventacties voor de Europese instellingen (congressen, conventies, activeringen, ...). Het aantal deelnemers aan deze evenementen kan variëren van 10 tot 9.000. Wat al deze projecten met elkaar gemeen hebben? De creatie van veelbelovende concepten waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke uitdagingen van de Europese problematiek, de vertaling van deze inhoud in verantwoorde evenementen, de naleving van het protocol en de veiligheid, maar ook met de planning en de productie van allerhande communicatiemateriaal. 

VO Event werkt nauw samen met VO Europe, dat zijn expertise heeft toegespitst op de Europese instellingen.

Geïnteresseerd in institutionele communicatie ?

Klik hier om meer info te krijgen over VO Citizen.