Play manifesto

Expertise

Event communication (B2B, B2C)

VO EVENT is uw partner voor het organiseren van digitale of live congressen, teambuildings, conferenties, brand activation, lifestyle, bedrijfsfeesten, en meer.

Read more

Event incentives

Een reis? Een sportieve uitdaging? Een teambuildingsdag zoals u nooit eerder zag? Wij gaan de uitdaging aan! VO Event zorgt voor alles, zowel in België als in het buitenland.

Read more

EU Event Services

De afdeling EU Event Services is gespecialiseerd in de organisatie van eventacties voor de Europese instellingen zoals congressen, conventies, activeringen, ...

Read more

Event

Of ze nu B2B of B2C zijn, VO Event is de geknipte partner voor uw professionele evenementen. Benieuwd naar meer? Ontdek hier enkele van onze referenties.

Lees meer

Europe

Conferenties, conventies, opendeurdagen en andere institutionele evenementen: ontdek aan de hand van enkele referenties welke accenten VO Event heeft gelegd in het Europese landschap.

Lees meer

Incentive

Een reis naar het buitenland, een teambuilding of een familiedag? Ontdek hier enkele referenties van ons team Incentive.

Lees meer

Reinventing the code
We are ready for it!
How about you?

Blog

vo academy
15.12.2020

VO lanceert de VO Academy!

De coronacrisis schudde de wereld zoals wij die kenden grondig door elkaar. Ook het dagelijkse reilen en zeilen van evenementenbureaus ontsnapte er niet aan. Verre van zelfs ... VO bleef echter niet bij de pakken zitten, onder meer dankzij onze institutionele afdelingen die zo goed mogelijk ten dienste blijven staan van onze klanten die meer dan ooit op een doeltreffende manier willen communiceren. Kortom, VO verkent, vindt zichzelf opnieuw uit en probeert lessen te trekken uit het voorbije jaar dat we op zijn minst bijzonder kunnen noemen. Daarom lanceert ons bureau een project om het expertiseniveau van al onze werknemers te boosten: de VO Academy. Lees meer
slider
26.08.2020

Hoe moet de eventsector eruitzien na de crisis?

De economische en gezondheidscrisis hebben de relatie tussen klanten en agentschappen alsook onze manier van werken voorgoed veranderd. Er is een schokgolf door de sector gegaan en bij VO Event willen we van die revolutie profiteren om de essentie zelf van de evenementen te verbeteren. Lees meer

Our clients