Play manifesto

Expertise

Event communication (B2B, B2C)

Congressen, teambuildings, conferenties, merklanceringen, lifestyle, bedrijfsfeesten... VO Event is uw partner om uw professioneel evenement om te toveren tot een onvergetelijk gebeuren voor uw genodigden.

Read more

Event incentives

Een reis? Een sportieve uitdaging? Een teambuildingsdag zoals u nooit eerder zag? Wij gaan de uitdaging aan! VO Event zorgt voor alles, zowel in België als in het buitenland.

Read more

Disruptive

Een onverwachte elektrische ontlading, een vonk van energie! De doorslag geven, anders zijn, proactief en visionair, een indruk maken op de mensen en hun bewustzijn prikkelen. Dat is het credo van VO Event.

Lees meer

Memorable

Eventcommunicatie heeft alleen zin als ze een blijvende indruk achterlaat in de geesten en de harten van de mensen. Ze moet zorgen voor een magisch moment, een exclusief gebeuren waarvan men terugkeert met het gevoel rijker te zijn geworden of getuige te zijn geweest van iets unieks.

Lees meer

Innovation

De wereld van de communicatie is in volle verandering. VO Event gaat de technische en technologische uitdaging aan en voegt er de bruisende creativiteit aan toe van zijn teams, die voortdurend op zoek zijn naar nieuwe en vernieuwende ideeën.

Lees meer

Emotion

We care … We care a lot! Bij VO Event zijn we niet snel tevreden. Voor ons volstaat het niet om de vlam die in iedereen aanwezig is te doen opleven. Wij wakkeren het vuur aan en voeden het, om uw merk de extra gloed te geven die uw evenement zo uniek en onvergetelijk maakt.

Lees meer

Content

U organiseert een intern evenement? VO Event neemt het eventgedeelte voor zijn rekening en helpt u bij de uitwerking van de vorm en inhoud van de boodschap die u wilt overbrengen. Schrijven, communicatiestrategie, berichten ... VO Event helpt u de aandacht en betrokkenheid van uw medewerkers te behouden.

Lees meer

Sustainable

Zin en verantwoordelijkheid, rede en gevoel: dat perfecte evenwicht zorgt ervoor dat uw boodschap écht overkomt. In een sector die haast per definitie wordt gekenmerkt door kortstondige activiteiten, denkt VO Event in termen van verantwoordelijkheid en duurzaamheid.

Lees meer

Urban

VO Event realiseert al uw uitdagingen op elk terrein. Wij creëren ook stadsevenementen, en we zijn in die hoedanigheid zeer gesteld op steden en op Brussel in het bijzonder. Onze ervaring in het bedenken, organiseren en beheren van grote stadsevenementen hebben we al meermaals bewezen.

Lees meer

Federative

VO Event verzorgt ook teambuildings met net dat ietsje meer. De kracht van een team zit in het samenleggen van ideeën en positieve energieën. VO Event resserre les liens qui vous unissent en joignant l’utile à l’agréable, le professionnel au plaisir. Nous organisons pour vous et vos collaborateurs des expériences inoubliables qui font rimer émotion et cohésion.

Lees meer

Own Event

VO Event zit niet stil! Aan ideeën geen gebrek bij VO Event en daarom organiseert het ook de evenementen die het zelf uitdoktert. Creativiteit is een kwestie van durven: als er onvoldoende budget is om mee te beginnen, gaan we zelf op zoek naar partners. VO Event zorgt voor alles en maakt van elke organisatie een heus evenement. Op ons kan u vertrouwen, ook wanneer we soms afwijken van de platgetreden paden.

Lees meer

Abroad

Gaat u het liever iets verder zoeken voor uw evenementen en incentives? VO Event verlegt uw grenzen voor een complete herbronning, zonder uw doel uit het oog te verliezen. VO Event, da’s samen ontspannen voor grootste plannen...

Lees meer

Sporting

Sneller, hoger, verder… met VO! Jezelf overtreffen, teamspirit, elkaar aanmoedigen, respect voor elkaar en de tegenstander, dat zijn maar een paar van de waarden uit de sportwereld die u ook bij VO Event terugvindt. Vandaar is het maar een kleine stap om beide te combineren voor grootse prestaties. Golf, zeilen, oldtimerrally’s, hockey… VO Event neemt de handschoen op en belooft incentives en teambuildingsactiviteiten die u nog net iets verder doen springen, zowel in België als in het buitenland. De lat mag hoog liggen!

Lees meer

Reinventing the code
We are ready for it!
How about you?

Blog

ambition
06.05.2019

Ons einddoel: de maan!

“Mik altijd op de maan, want als je die mist, land je alsnog op een ster”, schreef Oscar Wilde. En mikken op het hoogste doel is precies wat wij doen bij VO Event. Kijk zelf maar... Lees meer
_ACA9202
30.04.2019

Het digitale moodboard van VO: een bron van inspirerende content!

VO werkt momenteel aan een digitaal moodboard. Dat moodboard wordt een bron van inspirerende content en een platform om die content ook te delen. Een tool die van pas komt in alle fases van een project: van het zoekwerk tot het denkwerk en zelfs de aanbeveling voor een event. Wij lichten de sterke punten even toe. Lees meer
ceremonie 2
11.04.2019

En de winnaar is ... VO!

Wat bekroningen betreft, sloeg VO Event twee vliegen in een klap dankzij Alter Domus, een gigantisch project over verschillende maanden dat zijn hoogtepunt bereikte in Marseille in september 2018. Maar waarom stelt iemand zich kandidaat voor de BEA’s of de Heavent Awards? Lees meer