Play manifesto

Expertise

Event communication (B2B, B2C)

Congressen, teambuildings, conferenties, merklanceringen, lifestyle, bedrijfsfeesten... VO Event is uw partner om uw professioneel evenement om te toveren tot een onvergetelijk gebeuren voor uw genodigden.

Read more

Event incentives

Een reis? Een sportieve uitdaging? Een teambuildingsdag zoals u nooit eerder zag? Wij gaan de uitdaging aan! VO Event zorgt voor alles, zowel in België als in het buitenland.

Read more

Emotion

We care … We care a lot! Bij VO Event zijn we niet snel tevreden. Voor ons volstaat het niet om de vlam die in iedereen aanwezig is te doen opleven. Wij wakkeren het vuur aan en voeden het, om uw merk de extra gloed te geven die uw evenement zo uniek en onvergetelijk maakt.

Read more

Disruptive

Een onverwachte elektrische ontlading, een vonk van energie! De doorslag geven, anders zijn, proactief en visionair, een indruk maken op de mensen en hun bewustzijn prikkelen. Dat is het credo van VO Event.

Read more

Content

U organiseert een intern evenement? VO Event neemt het eventgedeelte voor zijn rekening en helpt u bij de uitwerking van de vorm en inhoud van de boodschap die u wilt overbrengen. Schrijven, communicatiestrategie, berichten ... VO Event helpt u de aandacht en betrokkenheid van uw medewerkers te behouden.

Read more

Innovation

De wereld van de communicatie is in volle verandering. VO Event gaat de technische en technologische uitdaging aan en voegt er de bruisende creativiteit aan toe van zijn teams, die voortdurend op zoek zijn naar nieuwe en vernieuwende ideeën.

Read more

Memorable

Eventcommunicatie heeft alleen zin als ze een blijvende indruk achterlaat in de geesten en de harten van de mensen. Ze moet zorgen voor een magisch moment, een exclusief gebeuren waarvan men terugkeert met het gevoel rijker te zijn geworden of getuige te zijn geweest van iets unieks.

Read more

Sustainable

Zin en verantwoordelijkheid, rede en gevoel: dat perfecte evenwicht zorgt ervoor dat uw boodschap écht overkomt. In een sector die haast per definitie wordt gekenmerkt door kortstondige activiteiten, denkt VO Event in termen van verantwoordelijkheid en duurzaamheid.

Read more

Urban

VO Event realiseert al uw uitdagingen op elk terrein. Wij creëren ook stadsevenementen, en we zijn in die hoedanigheid zeer gesteld op steden en op Brussel in het bijzonder. Onze ervaring in het bedenken, organiseren en beheren van grote stadsevenementen hebben we al meermaals bewezen.

Read more

Blog

illu Techno et event square
17.09.2018

Technologie introduceert nieuwe toegevoegde realiteit in de eventwereld

De technologische big bang doet de eventwereld op zijn grondvesten daveren. Waarom? Om de genodigden ongeziene sensaties te garanderen en hen een unieke ervaring te laten opdoen in plaats van gewoon een zoveelste bedrijfsevenement bij te wonen. Tijd dus om die nieuwe augmented reality die de evenementen opluistert onder de loep te nemen. Read more
briefingsuare
04.09.2018

De briefing: de hoeksteen van ieder evenement

Regel #8 : Briefing - Het is de taak van het agentschap om deze beschrijving van behoeften en wensen optimaal te benutten om uiteindelijk tot een geslaagd event te komen. Een korte briefing ... over de ideale briefing. Read more